Moje TOP alba 2023 - DETAIL
    První  |  Předchozí  |  Následující  |  Poslední    
PK37

Edit
KategorieHeavy Prog
ZeměŠvédsko
InterpretSiena Root
AlbumRevelation
Rok2023
Datum vydání2023-02-24
Booklet

náhled
400 x 400 px
Rating7
KomentářDalší testovací album
HodnoceníAlbum "Revelation" od skupiny Siena Root, vydané v roce 2023, je dalším významným příspěvkem do světa rockové hudby. Siena Root se v tomto albu věnuje kombinaci klasického rocku, blues a psychadelických prvků, čímž vytváří osobitý a poutavý zvuk.

Hned od první skladby "Awakening" je jasné, že Siena Root nám přináší album plné silných riffů, chytlavých melodií a výrazného zpěvu. Kytarové sóla jsou technicky vynikající a dodávají skladbám energii a dynamiku.

Album pokračuje skladbou "Soul Searcher," která nám přináší více bluesových prvků. Zpěvák a kytarista Siena Root, Sam Riffer, má výrazný hlas, který se skvěle hodí k tomuto stylu hudby. Skladba má autentický bluesový feel a je plná emocí.

Siena Root se vyznačuje také texty písní, které se často věnují introspektivním tématům a hledání smyslu života. Skladby jako "Journey to the Inner Self" a "Revelation" nabízejí posluchačům možnost zamyslet se nad hlubšími otázkami.

Celkově lze říci, že "Revelation" je album, které si zaslouží pozornost všech milovníků klasického rocku, blues a psychadelické hudby. Siena Root ukazuje svou schopnost skloubit tradici s moderním zvukem a vytvořit hudbu, která oslovuje srdce a duši. Toto album je důkazem toho, že rocková hudba má stále co nabídnout a že Siena Root je jednou z těch kapel, které ji udržují naživu. "Revelation" je hudbou, která vás pohltí a provede vás emocionální cestou.