Hudební poslechový deníček - DETAIL
    První  |  Předchozí  |  Následující  |  Poslední    
PK37

Edit
KategorieProgressive Metal
ZeměIzrael
InterpretTomorrow's Rain
AlbumOvdan
Rok2024
Datum vydání2024-04-17
Booklet

náhled
400 x 400 px
Rating7
Komentářhttps://tomorrowsrain.bandcamp.com/album/ovdan Krásný obal, podmanivý, drsná hudba. Oslovila ně tato parta z Tel-Avivu.
HodnoceníV roce 2020 Tomorrow's Rain vstoupili na světovou scénu s debutovým albem "Hollow", které shrnuje předchozí roky působení kapely na undergroundové scéně, kdy kapela psala písně čtyři roky a hrála na koncertech s kapelami jako Paradise Lost, Kreator, Swallow The Sun a Tribulation jako předskokan.
"Hollow" byl speciální debut, který vyšel jak v angličtině, tak v hebrejštině, a během skladeb na něm hostovala řada umělců blízkých kapele, mimo jiné členové My Dying Bride, Moonspell, Rotting Christ, Septicflesh, Paradise Lost, Orphaned Land a Arch Enemy.
Album vydané v době vrcholící pandemie znemožnilo kapele koncertovat a v roce 2021 se v Tel Avivu uprostřed pandemie konala speciální show k vydání alba, speciálním hostem kapely na pódiu byl zpěvák My Dying Bride Aaron Stainthrope, který přijel až z Yorkshiru, show byla profesionálně zaznamenána a později vydána jako živé album "October Night In Tel Aviv" (A.O.P Rec).

Krátce poté kapela odehrála několik koncertů s kapelami jako Tiamat, Rotting Christ a Samael a začala psát "Ovdan" (hebrejské slovo pro "ztrátu").

"Ovdan" je druhou kapitolou na jedinečné cestě Tomorrow's Rain, materiál posouvá hranice dál a přitom si zachovává ducha kapely.