Moje TOP alba 2023 - DETAIL
    První  |  Předchozí  |  Následující  |  Poslední    
PK7

Edit
KategorieCrossover Prog
ZeměUSA
InterpretBuilt for the Future
Album2084: Heretic
Rok2023
Datum vydání2023-08-24
Booklet

náhled
400 x 400 px
Rating6
KomentářDalší testovací album
HodnoceníAlbum "2084: Heretic" od skupiny Built for the Future, vydané v roce 2023, je nádechem čerstvého vzduchu do světa progresivního rocku. Toto album je plné energie, kreativity a odvážných hudebních experimentů.

Hned od první skladby je jasné, že Built for the Future nebojí hrát s různými hudebními žánry a prvky. Zvuk je pestřejší než kdy dřív, s různými hudebními vrstvami, od elektronických pasáží po kytarové riffy a výrazné bicí. Kapela dokáže vytvořit bohatý zvukový zážitek, který oslovuje různé hudební vkusy.

Album pokračuje skladbou "Heretic," která je plná silného zpěvu a poutavých textů. Texty písní se dotýkají témat jako nezávislost, odvaha a revoluce, což dodává hudbě hloubku a význam.

Built for the Future excelují v technickém hudebním řemeslnictví a schopnosti spojit různé hudební prvky dohromady. Album "2084: Heretic" je odvážnou cestou, která spojuje různé žánry a zvuky do jedinečného hudebního dobrodružství.

Celkově lze říci, že "2084: Heretic" je album, které stojí za to poslouchat, pokud máte rádi kreativní a pestrý zvuk. Built for the Future ukazují svou schopnost vytvořit hudbu, která je odvážná a inovativní. Toto album je pro milovníky progresivního rocku a experimentální hudby osvěžujícím hudebním zážitkem, který zprostředkuje sílu a originalitu kapely.