Moje TOP alba 2023 - DETAIL
    První  |  Předchozí  |  Následující  |  Poslední    
PK27

Edit
KategorieCrossover Prog
ZeměFinsko
InterpretOverhead
AlbumTelepathic Minds
Rok2023
Datum vydání2023-01-16
Booklet

náhled
400 x 400 px
Rating6
KomentářDalší testovací album
HodnoceníAlbum "Telepathic Minds" od skupiny Overhead, vydané v roce 2023, je dalším povedeným příkladem progresivního rocku, který kombinuje technickou virtuozitu s melodiemi a kreativním přístupem k hudbě.

Hned od první skladby "Mind Control" je jasné, že Overhead nám přináší album plné složitých hudebních struktur a výrazných melodií. Kapela se vyznačuje silnými vokály, technickými kytarovými sóly a klávesovými pasážemi, které dodávají skladbám široký zvukový rozsah.

Album pokračuje skladbou "Telepathic Minds," která přináší melancholické melodie a dojemné texty. Zpěvák Alex Keskitalo má výrazný hlas, který dodává skladbám emocionální naléhavost.

Texty písní na albu se dotýkají introspektivních témat a existenciálních otázek, což dodává hudbě hloubku. Skladby jako "Awakening" a "Reflections" nabízejí posluchačům možnost se zamyslet nad hlubšími otázkami.

Celkově lze říci, že "Telepathic Minds" je album, které si zaslouží pozornost všech milovníků progresivního rocku. Overhead ukazují svou schopnost tvořit hudbu, která je technicky vynikající a zároveň emotivní. Toto album je pro všechny, kteří hledají hudební zážitek, který je bohatý na technické detaily a zároveň emocionálně poutavý. "Telepathic Minds" je hudebním spojením mezi uměním a technikou, které vás vtáhne do svého hypnotického světa.