Záhlaví

    První  |  Předchozí  |  Následující  |  Poslední    
PK9

Edit
KategorieCrossover Prog
ZeměŘecko
InterpretCosmic Shadows
AlbumCosmic Shadows
Rok2023
Datum vydání2023-11-17
Booklet

náhled
400 x 400 px
Rating6
KomentářDalší testovací album
HodnoceníAlbum "Cosmic Shadows" od skupiny Cosmic Shadows, vydané v roce 2023, je zajímavým a chytlavým příkladem progresivního rocku, který se vyznačuje složitými hudebními strukturami a atmosférickými zvuky.

Hned od první skladby, která nese název stejný jako album, je jasné, že Cosmic Shadows nám přináší album plné experimentálních zvuků a kreativity. Skladby mají hypnotický charakter a často vytvářejí prostředí, které posluchače vtahuje do svého zvukového světa.

Album pokračuje skladbou "Astral Odyssey," která přináší atmosférické pasáže a chytlavé melodie. Hudebníci ve skupině Cosmic Shadows umějí vytvářet složité hudební krajiny a střídají různé zvukové textury.

Texty písní na albu jsou omezené, protože skupina Cosmic Shadows se více zaměřuje na instrumentální a zvukovou stránku hudby. Album "Cosmic Shadows" je spíše hudebním zážitkem než vyprávěním konkrétního příběhu.

Celkově lze říci, že "Cosmic Shadows" je album, které osloví posluchače, kteří mají rádi experimentální a atmosférický zvuk. Cosmic Shadows ukazují svou schopnost vytvářet hudbu, která je záhadná a hypnotická. Toto album je pro všechny, kteří hledají hudební zážitek, který je plný tajemství a zvukových experimentů. "Cosmic Shadows" je hudebním výletem do kosmických odstínů a zvukových stínů.