Záhlaví

    První  |  Předchozí  |  Následující  |  Poslední    
PK34

Edit
KategorieNeo-Prog
ZeměNěmecko
InterpretRPWL
AlbumCrime Scene
Rok2023
Datum vydání2023-03-17
Booklet

náhled
400 x 400 px
Rating7
KomentářDalší testovací album
HodnoceníAlbum "Crime Scene" od skupiny RPWL, vydané v roce 2023, je dalším povedeným příkladem progresivního rocku od této německé skupiny. RPWL se dlouhodobě etablovali jako významný hráč na progresivní rockové scéně, a album "Crime Scene" ukazuje, že mají stále co nabídnout.

První věc, kterou si všimnete, je kvalita hudby a hudební řemeslnost RPWL. Album začíná skladbou "Forensic Pathologist," která je plná složitých hudebních struktur, výrazných kytarových riffů a silných vokálů. Zvuk RPWL je progresivní, ale stále zachovává určitou melodičnost, což dává jejich hudbě široký apel.

Album pokračuje skladbou "The Crime Scene" a dále nás zavádí do progresivního hudebního světa, kde jsou změny rytmů a atmosférické pasáže významnou součástí. Skupina dokáže vytvořit hudební textury, které posluchače vtahují do svého světa.

RPWL se také věnují textům písní, které se často zabývají temnějšími tématy a mají filozofický nádech. Texty se dotýkají otázek lidské povahy, osudu a věčných otázek. Toto dodává hudbě hloubku a umožňuje posluchačům přemýšlet.

Celkově lze říci, že "Crime Scene" je dalším výborným alba od RPWL, které osloví fanoušky progresivního rocku. Skupina ukazuje svou schopnost tvořit složité a emotivní skladby, které vás pohltí. Toto album je pro všechny milovníky progresivní hudby neodolatelnou poslechovou zkušeností, která vás zavede do hudebního tajemství RPWL. Je to dílo, které dokazuje, že progresivní rock je stále živý a má co nabídnout moderním posluchačům.