Záhlaví

    První  |  Předchozí  |  Následující  |  Poslední    
PK28

Edit
KategoriePsychedelic/Space Rock
ZeměVelká Británie
InterpretOzric Tentacles
AlbumLotus Unfolding
Rok2023
Datum vydání2023-10-20
Booklet

náhled
400 x 400 px
Rating7
KomentářDalší testovací album
HodnoceníAlbum "Lotus Unfolding" od skupiny Ozric Tentacles, vydané v roce 2023, je dalším ohromujícím dílem této experimentální a psychedelické skupiny. Ozric Tentacles se v tomto albu věnují vytváření rozsáhlých zvukových krajinných obrazů, které posluchače vtahují do svého vlastního světa.

První věc, kterou si všimnete, je rozmanitost zvuků a hudebních textur, které skupina na albu používá. Skladba "The Lotus" je skvělým začátkem a ukazuje schopnost Ozric Tentacles vytvářet hypnotické a chytlavé rytmické vzory. Kytarové sóla, syntetizátory a perkuse se prolínají dohromady a tvoří složitou zvukovou krajinu.

Album pokračuje skladbou "Unfolding," která je plná atmosférických pasáží a elektronických experimentů. Ozric Tentacles se nebojí experimentovat s různými zvuky a žánry, což dává jejich hudbě jedinečný a rozmanitý charakter.

Texty nejsou na albu hlavním prvkem, protože skupina se více zaměřuje na instrumentální a zvukovou stránku hudby. Album "Lotus Unfolding" je spíše hudební zážitek než vyprávění konkrétního příběhu.

Celkově lze říci, že "Lotus Unfolding" je album, které nabízí posluchačům jedinečnou cestu do světa psychedelického a experimentálního zvuku. Ozric Tentacles ukazují svou schopnost vytvořit hudbu, která oslovuje smysly a umožňuje posluchačům ponořit se do hudebního tajemství. Toto album je pro všechny, kteří hledají hudební dobrodružství, které je zároveň uvolňující a stimulující. "Lotus Unfolding" je hudebním lotosem, který vás vezme na cestu do psychadelického a zvukového extáze.