Záhlaví

    První  |  Předchozí  |  Následující  |  Poslední    
PK26

Edit
KategorieNeo-Prog
ZeměFrancie
InterpretNine Skies
AlbumThe Lightmaker
Rok2023
Datum vydání2023-09-18
Booklet

náhled
400 x 400 px
Rating7
KomentářDalší testovací album
HodnoceníAlbum "The Lightmaker" od skupiny Nine Skies, vydané v roce 2023, je významným přírůstkem do světa progresivního rocku a ukazuje schopnost této skupiny spojit složité hudební struktury s emocionálním výrazem a silnými texty.

Hned od první skladby "The Lightmaker" je jasné, že Nine Skies nám přináší album plné komplexních aranžmá, melodických motivů a dojemného zpěvu. Zvuk skupiny je bohatý a pestrý, s kytarovými riffy, klávesovými pasážemi a výrazným zpěvem.

Album pokračuje skladbou "Strange Countenance," která je plná progresivních prvků a emocionálních textů. Zpěvák Laurent Benhamou přináší silný vokální výkon, který dodává skladbám hloubku a emotivitu.

Texty písní na albu se dotýkají hlubokých a filozofických témat, což dodává hudbě hloubku. Skladby jako "The Rider" a "The Flame" nabízejí posluchačům možnost přemýšlet nad hlubšími otázkami a vnímat hudbu na více úrovních.

Celkově lze říci, že "The Lightmaker" je album, které by mohlo oslovit nejen fanoušky progresivního rocku, ale i milovníky hudby, která spojuje technickou virtuozitu s emotivním výrazem. Nine Skies ukazují svou schopnost tvořit složité a dojemné skladby, které vás pohltí. Toto album je pro všechny, kteří hledají hudební zážitek, který je bohatý na emocionální a hudební hladiny. "The Lightmaker" je hudební světlo, které vás zavede na hudební cestu plnou inspirace a kontemplace.